Uw website in geen tijd

voorop in de zoekmachines…

Een SEO (search engine optimization) strategie die echt werkt !

Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie – het woord zegt het zelf – zorgt ervoor dat meer bezoekers de weg vinden naar uw website als ze relevante zoekworden (keywords of trefwoorden) invoeren bij zoekmachines. Hoe? Door uw site beter te doen scoren in die zoekmachine en dus beter vindbaar te maken.

[dt_button link=”/contact/” size=”big”]vraag meer info[/dt_button]
Digital Donkey SEO PROCESS

Digital Donkey = meer online bezoekers en verkopen!

Waar staat u in de rankings als potentiële klanten via trefwoorden (keywords) naar u op zoek gaan via digitale zoekmachines zoals Google? Bovenaan? Of veeleer ergens op een zoveelste achterliggend pagina? Met andere woorden: bent u online vindbaar of eigenlijk helemaal niet. Sluit toeval uit en doe beroep op Digital Donkey. Onze specialisten leggen uw bestaande webstek grondig op de rooster. Ze onderwerpen alles aan een unieke door Digital Donkey ontworpen testkit die streeft naar optimaal scorende websites. Van keywords, unieke content en headings, de navigatie, het gebruik van afbeeldingen en tags over meta-titels- en beschrijvingen, URL-structuur, opmaak, technische specificaties, backlinks tot mobiel (responsive) webdesign en de algemene gebruiksvriendelijkheid.  Alles komt aan bod. Want alle details tellen. Om zo dan met een zeer overzichtelijke analyse in mensentaal – dus geen gegoochel met onbegrijpelijke vaktermen – uw digitale strategie op punt te stellen en uw website te optimaliseren.

 

SEO op maat van uw bedrijf

Onze gedetailleerde web analyse vormt dé basis voor onze ervaren specialisten om uw webstek onder handen te nemen en een grondige SEO (search engine optimization), op maat van uw bedrijf, uit te voeren. Geheel in overleg stellen we daarbij telkens een glasheldere tijdslijn op om erg logisch en stap per stap te werk te gaan. En om zo stelselmatig en gefaseerd het best mogelijke resultaat te boeken. Op maandelijkse basis bezorgt de campagnebeheerder u een update met statistieken van de uitgevoerde werkzaamheden. Zo volgt Digital Donkey meteen alles op de voet op en sturen we na onderling overleg onmiddellijk bij waar nodig. Aan u om van de digitale optimalisatie van uw webstek in geen tijd de vruchten te plukken. 

Uit het Digital Donkey-woordenboek:

SEO

Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie – het woord zegt het zelf – zorgt ervoor dat meer bezoekers de weg vinden naar uw website als ze relevante zoekworden (keywords of trefwoorden) invoeren bij zoekmachines. Hoe? Door uw site beter te doen scoren in die zoekmachine en dus beter vindbaar te maken.

 

SEA

Search Engine Advertising oftewel adverteren in zoekmachines zoals Google om, net als bij SEO, het webverkeer naar uw webstek te bevorderen. Bij SEA gebeurt dit door advertenties aan te kopen op basis van te betalen zoektermen (keywords die volgens veilingsysteem worden aangeboden). De afrekening  gebeurt via ‘cost per click’; er wordt dus betaald per klik.

 

WEB ANALYSE

Scoort uw webstek voldoende als mensen er online naar op zoek gaan? Een grondige webanalyse schept duidelijkheid. Zitten uw keywords goed? Beschikt u over voldoende unieke content? Of is pakweg uw navigatie gebruiksvriendelijk genoeg? Uw score vindt u terug in een uitgebreide rapportering; meteen de guideline om uw website te optimaliseren.

 

WEB DESIGN

De juiste ‘look & feel’, oog voor elk (grafisch) detail, prima navigeerbaar, makkelijk vindbaar bij zoekopdrachten…you name it! Dit is web design aangeleverd door Digital Donkey. En geen binnenkoppers hé. Wel websites met schwung, flair, stijlvol en met heel wat branie. Speciale wensen voor uw webstek? Shoot.

 

COPYWRITING

Gepassioneerd door taal. Door een woord. Een zin. En de kracht ervan. Steeds op zoek naar de juiste constructies. Officieel als het moet. Gewaagd als het even kan. Brutaal als het mag. Controversieel indien nodig. Sereen als u dat wil. Duidelijk. Recht voor de raap. Kortom; copy die u niet zomaar naast u neerlegt.

 

ONLINE VIDEO

Meer dan tien jaar draaiden wij mee in het Vlaamse televisiegebeuren. Geïnspireerd door het beeld zetten wij uw verhaal om in zeer hoogstaande videoproducties. Van een naakt blad tot een verfilmd scenario. Geregisseerd door ‘specialisten’. Gedraaid door de beste camerlui. Gemonteerd en afgewerkt door absolute toppers. Ideaal dus om uw digitale kanalen te verrijken en meer bezoekers aan te trekken.

 

SOCIAL MEDIA

U moet er met uw brand, producten, service, diensten of label meer dan ooit staan in de wereld van sociale media. Van Facebook tot Twitter, Instagram, LinkedIN of Pinterest. Een eigen waardevolle community creëren, hen voeden met killer content en potentiële klanten zo aan u en uw firma binden. Vandaag is dit een absolute must die wij voor u vanzelfsprekend maken.